PECES METÀL·LIQUES PERSONALITZADES A Tarragona

El nostre taller, amb personal d'àmplia experiència en el sector, pot oferir-li des de tall de xapa amb l'última tecnologia làser del mercat, fins a tasques artesanes de caldereria.

 

Disposem dels serveis Instant i servei 24 hores, a més dels nostres terminis habituals:

  • Servei Instant o 1 hora: Comencem a treballar en la seva comanda, amb prioritat, oferintli un termini de fins i tot una hora des que el sol·licita fins que se li lliura.
  • Servei 24 hores: Tindrà llest la seva comanda un dia després de posar-lo en marxa. 

Contacti amb nosaltres per a conèixer els nostres terminis de lliurament, ja que la nostra atenció és personalitzada i dependrà sempre de les característiques i exigències del client.

TALL LÀSER

En el nostre taller, podem tallar mitjançant tecnologia làser, xapes d'acer al carboni, acer inoxidable, alumini, coure, llautó, titani i acer galvanitzat. En la nostra galeria d'imatges podrà veure exemples de productes obtinguts mitjançant tall làser. 

PLegado CNC

A Valls Làser, disposem de plegadora amb CNC, curvadoras de diferents dimensions i personal experimentat que pot oferir diversitat de plegats, corbats i acabats artesanals. Podem oferir-li des d'una peça plegada a 90è fins a una escultura.

Soldadura

A Valls Làser li oferim soldadura TIG, MIG, d'elèctrode i per punts. Disposem de soldadura i soldadors homologats conforme a les normes: EN ISO 9606-1 (2017) i EN ISO 17660-1 (2006).

PRODUCTE ACABAT 

Podem oferir-li producte acabat combinant els nostres serveis interns amb els nostres processos subcontractats. No dubti a contactar amb nosaltres i l'informarem.

PER A MÉS INFORMACIÓ, T’ESPEREM A TARRAGONA